Jensen Eiendom Gruppen driver med utbygging, utleie og salg av eiendom i Fredrikstad. Vi er en liten organisasjon og har over 25 års erfaring i eiendomsmarkedet. Det er to kjerneområder vi konsentrerer vår virksomhet om - utvikling av boligprosjekter og utleie av eiendom.

Utvikling av boligprosjekter. Som en lokal eiendomsutvikler er det kort vei mellom alle som er involvert i prosjektene - fra prosjektleder og arkitekt til byggeleder, håndverkere og eiendomsmegler. Vi er tett på alle trinn i prosessen og mener at denne arbeidsformen er en garanti for at det vi gjør er kvalitetssikret i alle ledd. Vi har bygd noen boliger gjennom årenes løp og føler at vi vet hvor og hvordan folk vil bo. Vi legger vekt på å bygge boliger med god beliggenhet og plassutnyttelse som har effektive planløsninger og funksjonelle innredninger. Vi er opptatt av å levere en totalkvalitet som er god og varig. Vår ambisjon er at du skal bli fornøyd med boligen din og trives der du bor.

Utleie av eiendom. I Fredrikstad sentrum har vi for utleie ca. 10000 kvm lokaler av forskjellig type. Dette er forretningslokaler, kontorlokaler, lagerlokaler, leiligheter og parkeringsplasser. Vi står selv for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av våre eiendommer og har egen vaktmestertjeneste. Som leietager hos oss er det vår ambisjon at du skal ha et trygt og problemfritt leieforhold.

Jensen Bygg & Eiendom AS er vårt drift og entreprenørselskap og har i dag 5 ansatte. Vi har sentral godkjenning som ansvarlig søker, prosjekterende og utførende.

Jensen Eiendom Gruppen består av følgende selskaper:

  • TM Jensen Holding AS            
  • Jensen Bygg & Eiendom AS               
  • Jensen Eiendom AS    
  • Nygaardsgaten 1 AS              
  • Christianslund Allé 2 AS  
  • Farmannsgate 1 AS       
  • Manstad Utvikling AS